Om datafremskaffelse (EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam, indbyggere i den amerikanske delstat Californien)

Du kan få vist oplysninger om de data, der leveres til Kaspersky under brug af tidligere versioner af appen.

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky-appen 11.100.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der er modtaget i overensstemmelse med loven og gældende Kaspersky-regler. Data sendes via en sikker kanal.

Vi anvender personlige og anonyme data.

Personlige data

Du kan se de personlige data oplyst under slutbrugerlicensen, privatlivspolitikken, markedsføringserklæring eller Kaspersky Security Network-erklæring i det tilsvarende juridiske dokumenter.

Se et juridisk dokument

Ikke-personlige data

Vi anvender følgende ikke-personlige data til at vedligeholde softwarens kernefunktionalitet:

For kernefunktionalitet kan data installeres og downloades i Firebase-tjenesten:

Data sendes til Firebase via en sikker kanal. Oplysninger om, hvordan data behandles i Firebase, er udgivet på: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

For at levere QR Scanner funktionaliteten vil følgende data blive leveret og behandlet i Huawei tjenesten:

Data behandling i Huawei tjenesten udføres over en sikker kanal. Data behandling foregår i overensstemmelse med Huaweis privatliv politik og er tilgængelig på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.

Sidens top